Gratis online cursus uitproberen. Dat wíl je!

Gratis cursus Bekijk het cursusaanbod

Alle vrijheid om je te ontwikkelen

Met ons aanbod van ruim 90 cursussen gaat dat bijna vanzelf. Er valt altijd wel iets te kiezen wat aansluit bij de eigen interesses en leerbehoeftes. In samenwerking met de beste docenten worden actuele theorieën besproken die de praktijk niet uit het oog verliezen. Zo kan kennis die vandaag wordt opgedaan, morgen meteen in de klas worden toegepast!

state-of-art-screen.png

Kennis waar je direct mee aan de slag kunt

Om goed te presteren is kennis noodzakelijk. Onze cursussen worden dan ook in samenwerking met topexperts (o.a. Ria van Dinteren, Yara Rietdijk MSc en Harm Hofstede) op relevante deelterreinen van het onderwijs ontwikkeld. Belangrijk om te weten is dat elke cursus is gekoppeld aan de wetenschap en praktijk. Daarbij zijn de cursussen onderverdeeld in 5 categorieën, namelijk je lessen, je leerlingen, je vakkennis, je overige werkzaamheden en je ontwikkeling.

Door gebruik te maken van videofragmenten, tekstuele uitleg, praktijkvoorbeelden, praktische hand-outs, overzichten en activerende vragen zorgen we ervoor dat je snel op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. 

Meer informatie Onze docenten

Ruim cursusaanbod

Een aanbod waar altijd iets te kiezen valt

De werkdruk is de afgelopen jaren flink toegenomen. De maatschappij stelt steeds weer nieuwe eisen aan het onderwijs. Met e-learning probeert E-WISE de docent hierin te helpen door kwaliteit, tijdsefficiëntie en gepersonaliseerd leren te combineren.

 • De beste docenten
 • Vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen
 • Op maat gemaakte cursussen
 • Cursussen in 2 uur afgerond
 • Kennis waar leraren direct mee aan de slag kunnen

Cursusaanbod Tarieven

Gratis uitproberen

Dat wil je!

Ervaar nu de kwaliteit van ons aanbod zelf.

Aanmelden

Een cursusaanbod waar altijd iets te kiezen valt

Abonneer nuof probeer eerst eengratis cursus

Ontmoet de docenten van E-WISE

Bij de cursusontwikkelingen zijn verschillende personen betrokken die samen voor de beste kwaliteit zorgen. In de eerste plaats zijn dat onze docenten, maar daarnaast hebben we ook een adviesraad, een redactieraad, externe reviewers en onze eigen content- en productmanagers.

Onze docenten

Demonstratievideo Maak kennis met E-WISE

Ervaringen van onze docenten

 • Liesbeth Tilanus
  Orthopedagoog bij Marant

  E-WISE benadrukt het belang van het delen van kennis. Het biedt een online platform om recente (wetenschappelijke) bevindingen op een concrete manier te vertalen naar de praktijk. Dankzij de aangeboden cursussen is ieders kennis weer up-to-date. Ik heb met plezier een bijdrage geleverd.

 • Jochen den Ouden
  docent E-WISE, ethical hacker

  E-WISE biedt een enorm pakket aan interessante e-learningcursussen aan voor het onderwijs. Daarom is het altijd actueel, up-to-date en modern. Daar werk ik graag mee samen.

 • Ria van Dinteren
  docent E-WISE, expert breinkennis

  E-WISE durfde het aan om een nieuw onderwerp voor docenten op te nemen in haar cursusaanbod: breinkennis! Het is tekenend voor de wijze waarop E-WISE haar cursussen ontwikkelt, met oog voor de doelgroep en de nieuwste ontwikkelingen in het vak.