still

Marktleider in online nascholing

/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/RUW.00_22_53_26.Still064.png?h=71fbc33d&itok=2fxjL_Yv

E-WISE is de grootste aanbieder van online nascholing voor professionals. Je kunt ons vergelijken met Netflix: abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit een ruim online cursusaanbod met onderwerpen van hoge kwaliteit. Inmiddels bedienen we met onze labels CME-Online, PE-Academy, PO-Online en E-WISE ruim twintig doelgroepen. In totaal staan nu meer dan 1400 cursussen online. 

Wij geloven dat we, door het onbeperkt beschikbaar maken van aantrekkelijke en relevante nascholing, professionals in staat stellen de hoogst haalbare kwaliteit te leveren aan onze samenleving.

Ons verhaal

 
CME-Online

Ons verhaal start in 2002 met het label CME-Online, wanneer we beginnen met het maken van e-learnings voor apothekers. Al snel daarna werden nascholingspakketten voor fysiotherapeuten, (apotheekhoudend) huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en apothekersassistenten geintroduceerd. Vanaf 2011 kunnen ook tandartsen, mondhygienisten en farmaceutisch consulenten bij ons terecht.  

2002
PE-Academy

In 2012 is ons label PE-Academy gelanceerd met een pakket voor accountants. Dit werd al snel uitgebreid met online nascholing voor notarissen en in een later stadium met fiscalisten. 2012 was ook het jaar dat wij van start gingen met onze eigen studio waar we vanaf dan met grote regelmaat docenten ontvangen die hun kennis delen voor de camera.

2012
PO-Online

In 2013 is PO-Online gelanceerd. Een pakket speciaal ontwikkeld voor de advocatuur. Inmiddels maken duizenden advocaten jaarlijks gebruik van onze online nascholing om bij te blijven in hun vakgebied en de benodigde PO-punten te behalen. 

2013
E-WISE

Dit is het jaar dat we onder het label E-WISE zijn gestart met cursussen voor leraren in het primair en voortgezet onderwijs. Inmiddels is E-WISE een begrip in het onderwijs en bieden we ook pakketten voor docenten in het MBO, onderwijs ondersteunend personeel, schoolleiders PO en de kinderopvang. 

2017
reducate

Vanuit ons kantoor in Utrecht werken we nu met een enthousiast en professioneel team van ruim 90 medewerkers aan het constant verbreden en verbeteren van ons cursusaanbod voor 22 doelgroepen. Al ruim 80.000 professionals scholen na bij de labels van de E-WISE. Sinds mei 2022 is E-WISE onderdeel van de Reducate EdTech Group. 

2022

Onze teams

Alle teams werken aan ons gezamenlijk doel: onze klanten de best mogelijke nascholing te bieden in hun vakgebied!

80000

Professionals
scholen bij ons na

1400

Cursussen
in 22 doelgroepen

90

Medewerkers

8,8

Klanttevredenheid

Awards about us

Interesse om bij ons te werken?

Check onze vacatures