Vraag een demo aan

Vraag hier een demo aan en ontdek zelf wat E-WISE Totaal voor jouw organisatie kan betekenen!

Ja, ik wil graag een demo aanvragen

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen om op de hoogte te blijven van nieuwe cursussen en actualiteiten.
Door het formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

banner

 

Een eigen academie in je eigen huisstijl

Met E-WISE Totaal is een eigen academie voor iedere organisatie binnen handbereik. En dat zonder maandenlange ontwikkeling of diepgaande ICT kennis. Binnen een week heeft ook jouw organisatie een werkend leerplatform.

Eigen omgeving

Zelf het lettertype, de huisstijlkleuren, het logo en de foto’s aanpassen? Met E-WISE Totaal is dat een fluitje van een cent. Zo heeft je organisatie in een handomdraai een academie met een eigen gezicht waar iedere medewerker zich direct thuis voelt.

Alles op één plek

Je eigen academie wordt met E-WISE Totaal het epicentrum van alles wat met de professionalisering van je team te maken heeft. Als beheerder bepaal je wie wat te zien krijgt en kun je persoonlijke leerlijnen toevoegen. Je vindt er niet alleen online nascholing. Ook eigen bijeenkomsten, eigen content en externe activiteiten kunnen worden toegevoegd. En natuurlijk kunnen er op elk gewenst niveau rapportages gemaakt worden.

Met E-WISE Totaal:

  • Voel je je direct thuis in je eigen leeromgeving met eigen huisstijl
  • Heeft iedereen toegang tot het complete E-WISE cursusaanbod
  • Kun je zelf bijeenkomsten plannen en leerlijnen ontwikkelen
  • Bouw je een kennisbank op door eigen content toe te voegen
  • Heb je altijd inzicht in de professionalisering van je team
E-WISE Totaal
 

Persoonlijk ontwikkelingsplan en bekwaamheidsdossier

Niet alleen alle behaalde certificaten zijn zichtbaar in E-WISE Totaal. In het online portfolio van E-WISE Totaal vinden je medewerkers ook hun persoonlijk ontwikkelingsplan en bekwaamheidsdossier.

Groepsgewijs of individueel

Als beheerder kun je groepen aanmaken die aan hetzelfde leerprofiel voldoen. Zo kun je gemakkelijk passende nascholingssuggesties doen aan bijvoorbeeld alle docenten of leidinggevenden per locatie. Ook kun je persoonlijke leerlijnen inrichten of medewerkers direct aan een specifieke cursus koppelen. Interactie tussen medewerkers is mogelijk door middel van een groepschat.

Beheer

Je staat er niet alleen voor. Bij oplevering van het platform staan al je medewerkers al in het systeem. Samen zorgen we ervoor dat je binnen een week aan de slag kunt. Het platform is gemakkelijk uit te breiden met eigen bijeenkomsten, eigen content en externe activiteiten. Je voert hierin eenvoudig wijzigingen door. Heb je ergens hulp bij nodig? Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Compleet of nog completer

Met E-WISE Totaal Standaard beschikt je organisatie al meteen over een complete academie met praktische tools en een breed scala aan mogelijkheden. Wil je meer? Dat kan met E-WISE Totaal Plus. Ontdek welke variant bij jouw organisatie past.
Functionaliteiten
  Standaard Plus
Eigen huisstijl    
Eigen lesmodules maken    
Persoonlijke leerpaden/ adaptief leren    
Certificaten    
Externe e-learnings integreren    
Academie
  Standaard Plus
Blended leren    
Inschrijven voor fysieke evenementen & webinars    
Portfolio    
Budget monitoring    
Online leerlijnen    
Condities binnen leerlijn/drip content    
Kennisbank voor extra naslagwerk    
Communicatie
  Standaard Plus
Notificaties via mail    
Persoonlijk ontwikkelplan    
Bestanden met elkaar delen    
Groepsopdrachten    
Individuele opdrachten    
Een-op-een chat    
Groepschat    
Rapportage
  Standaard Plus
Gebruikersrapportages    
Score en voortgang    
Slagingsgrens    
Koppelingen
  Standaard Plus
AFAS    
Single Sign-on    
Webhooks    
LTI    
Support
  Standaard Plus
Suggesties doen voor roadmap    
Telefonische support    
Customer Success Manager    
Support via chat    
Helpdesk met naslagwerk & video’s    
Beheer
  Standaard Plus
Rollenbeheer    
Groepen    
Locatiebeheer    
Custom categorieën    
Eigen domeinnaam    
 

Compleet betaalbaar

Wil je naast de kwalitatieve online cursussen van E-WISE, ook gebruik maken van ons leerplatform? E-WISE Totaal Standaard kost 500 euro per organisatie per jaar. E-WISE Totaal Plus kost 17,50 euro per gebruiker per jaar.

Standaard
€ 500,-

Per organisatie per jaar

Plus
€ 17,50,-

Per gebruiker per jaar

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?
Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Vraag een demo aan

Hoe werkt het?

 
STAP 1: Advies

Zodra je kiest voor E-WISE Totaal, gaan we voor succes. We beginnen met een paar vragen om de wensen en behoeften van jouw school in kaart te brengen. We bespreken de doelen op het gebied van professionalisering op individueel, team- en organisatieniveau. Op basis hiervan maken we een passend advies.

1
STAP 2: Inrichting

Op basis van de gemaakte keuzes gaat ons team aan de slag om het platform helemaal klaar voor gebruik te maken. Binnen een week staat jullie eigen leerplatform! Al je medewerkers staan er al in en je voegt gemakkelijk eigen bijeenkomsten, eigen content en externe activiteiten toe. Samen zorgen we voor een vliegende start!

2
STAP 3: Aan de slag!

Alles is klaar voor gebruik. Tijd voor de kick-off! Onze succesmanager komt langs voor een kick-off op locatie. Zo creëren we draagvlak bij je medewerkers en maken we ze wegwijs in het leerplatform. We maken afspraken over de gewenste training en ondersteuning.

3
STAP 4: Monitoren

Jullie zijn aan de slag met jullie eigen leerplatform. Wij staan ook na de oplevering klaar om jullie te ondersteunen waar nodig. Samen evalueren we het gebruik. We denken graag mee hoe we on- en offline nog meer kunnen samenbrengen om het maximale uit de professionalisering van je medewerkers te halen.

4