Online nascholing voor leraren

Dat kan met ons cursusaanbod van ruim 80 cursussen

Alle vrijheid om je te ontwikkelen

Met ons aanbod van ruim 80 cursussen gaat dat bijna vanzelf. Er valt altijd wel iets te kiezen wat aansluit bij de eigen interesses en leerbehoeftes. In samenwerking met de beste docenten worden actuele theorieën besproken die de praktijk niet uit het oog verliezen. Zo kan kennis die vandaag wordt opgedaan, morgen meteen in de klas worden toegepast!

De leraar staat centraal

Individuele professionalisering van leraren is essentieel voor goed onderwijs. Iedere leraar heeft tenslotte zijn of haar eigen ontwikkelpunten en wil ‘gepersonaliseerd leren’. Met onze vijf bouwstenen zorgen wij ervoor dat iedere leraar zelf kan kiezen op welk vlak hij zich wil ontwikkelen.

leraar_centraal_txt.png

Ruim cursusaanbod

Een aanbod waar altijd iets te kiezen valt

Met de e-learning van E-WISE kunnen leerkrachten kiezen uit ruim 90 vakinhoudelijk, vakdidactische of pedagogische cursussen. Maak ’s morgens een e-learning over de signalering van dyscalculie om die vervolgens met het team ‘s middags samen bespreken.

 • De beste docenten
 • Online inzicht op de ontwikkelingen van uw team
 • Op maat gemaakte cursussen
 • Cursussen in 2 uur afgerond
 • Kennis waar leraren direct mee aan de slag kunnen

Cursusaanbod Tarieven

Gratis uitproberen?

Demonstratievideo Maak kennis met E-WISE

Ontmoet de docenten van E-WISE

Bij de cursusontwikkelingen zijn verschillende personen betrokken die samen voor de beste kwaliteit zorgen. In de eerste plaats zijn dat onze docenten, maar daarnaast hebben we ook een adviesraad, een redactieraad, externe reviewers en onze eigen content- en productmanagers.

Onze docenten

Een cursusaanbod waar altijd iets te kiezen valt

Dat kan met ons cursusaanbod van ruim 80 cursussen

Ervaringen van onze gebruikers

 • Petra Straver
  Directeur basisschool 't Oldhof

  Ik vind E-WISE een fantastisch middel om laagdrempelig en in eigen tijd bij te scholen. Dit is mogelijk door modules te volgen op onderwerpen die schoolbreed aangepakt worden, maar leerkrachten kunnen ook heel snel onderwerpen vinden die hen bezighouden in hun eigen praktijk. Bij de introductie werden de leerkrachten gelijk enthousiast over de onderwerpen die in de modules worden aangeboden.

 • Harrie Raanhuis
  Directeur basisschool 't iemnschelf

  E-WISE is een welkome aanvulling op het professionaliseringsaanbod. Sinds dit schooljaar werken we met E-WISE en de reacties zijn heel positief. E-WISE is een laagdrempelige en zeer toegankelijke manier om je te scholen. De leerstof is praktijkgericht en in een kort tijdsbestek heb je het gevoel al veel kennis te hebben vergaard. Na afloop van een cursus heb je direct alweer zin om een nieuwe cursus te starten.
   

 • Elise Zwijnenberg
  Leerkracht groep 6 basisschool 't Oldhof

  Toen ik de eerste cursus had afgerond, ben ik direct doorgegaan met de volgende cursus die me aansprak. Ik ben erg enthousiast over de aanpak van E-WISE en de mogelijkheden die het mij als leerkracht biedt.

 • Liesbeth Tilanus
  Orthopedagoog bij Marant

  E-WISE benadrukt het belang van het delen van kennis. Het biedt een online platform om recente (wetenschappelijke) bevindingen op een concrete manier te vertalen naar de praktijk. Dankzij de aangeboden cursussen is ieders kennis weer up-to-date. Ik heb met plezier een bijdrage geleverd.

 • Lideke van Riel-Oudejans
  Leerkracht / ICT coördinator OBS Liereland voor Daltononderwijs

  De nascholing van E-WISE biedt krachtige interessante onderwerpen op allerlei gebieden. Van tevoren is er een korte uitleg over de inhoud en de doelstellingen van de cursus. Je krijgt direct feedback op de gemaakte vragen en een certificaat bij voldoende punten. Ook krijg je na afloop een evaluatie van de cursus en krijg je snel reactie op je feedback / kritische punten. 
   

 • Peter Hulsen
  Directeur van Ouders & Onderwijs

  Voor E-WISE ontwikkelde ik een cursus over de samenwerking tussen mentor, leerling en ouders voor het voortgezet onderwijs. Mede door de ruimte die E-WISE bood, is de cursus goed afgestemd op de praktijk en bouwt deze voort op wetenschappelijke inzichten. E-WISE gaat voor kwaliteit en biedt cursussen die direct in het onderwijs toepasbaar zijn.