Online nascholing voor leraren

Dat kan met ons cursusaanbod van ruim 80 cursussen

Alle vrijheid om je te ontwikkelen

Met ons aanbod van ruim 80 cursussen gaat dat bijna vanzelf. Er valt altijd wel iets te kiezen wat aansluit bij de eigen interesses en leerbehoeftes. In samenwerking met de beste docenten worden actuele theorieën besproken die de praktijk niet uit het oog verliezen. Zo kan kennis die vandaag wordt opgedaan, morgen meteen in de klas worden toegepast!

De leraar staat centraal

Individuele professionalisering van leraren is essentieel voor goed onderwijs. Iedere leraar heeft tenslotte zijn of haar eigen ontwikkelpunten en wil ‘gepersonaliseerd leren’. Met onze vijf bouwstenen zorgen wij ervoor dat iedere leraar zelf kan kiezen op welk vlak hij zich wil ontwikkelen.

leraar_centraal_txt.png

Ruim cursusaanbod

Een aanbod waar altijd iets te kiezen valt

Met de e-learning van E-WISE kunnen leerkrachten kiezen uit ruim 90 vakinhoudelijk, vakdidactische of pedagogische cursussen. Maak ’s morgens een e-learning over de signalering van dyscalculie om die vervolgens met het team ‘s middags samen bespreken.

 • De beste docenten
 • Online inzicht op de ontwikkelingen van uw team
 • Op maat gemaakte cursussen
 • Cursussen in 2 uur afgerond
 • Kennis waar leraren direct mee aan de slag kunnen

Cursusaanbod Tarieven

Gratis uitproberen?

Demonstratievideo Maak kennis met E-WISE

Ontmoet de docenten van E-WISE

Bij de cursusontwikkelingen zijn verschillende personen betrokken die samen voor de beste kwaliteit zorgen. In de eerste plaats zijn dat onze docenten, maar daarnaast hebben we ook een adviesraad, een redactieraad, externe reviewers en onze eigen content- en productmanagers.

Onze docenten

Een cursusaanbod waar altijd iets te kiezen valt

Dat kan met ons cursusaanbod van ruim 80 cursussen

Ervaringen van onze docenten

 • Liesbeth Tilanus
  Orthopedagoog bij Marant

  E-WISE benadrukt het belang van het delen van kennis. Het biedt een online platform om recente (wetenschappelijke) bevindingen op een concrete manier te vertalen naar de praktijk. Dankzij de aangeboden cursussen is ieders kennis weer up-to-date. Ik heb met plezier een bijdrage geleverd.

 • Jochen den Ouden
  docent E-WISE, ethical hacker

  E-WISE biedt een enorm pakket aan interessante e-learningcursussen aan voor het onderwijs. Daarom is het altijd actueel, up-to-date en modern. Daar werk ik graag mee samen.

 • Ria van Dinteren
  docent E-WISE, expert breinkennis

  E-WISE durfde het aan om een nieuw onderwerp voor docenten op te nemen in haar cursusaanbod: breinkennis! Het is tekenend voor de wijze waarop E-WISE haar cursussen ontwikkelt, met oog voor de doelgroep en de nieuwste ontwikkelingen in het vak.