1. Gratis cursus
  2. Nieuwe cursus
  3. Nieuwe cursus

Heb je een vraag?

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over E-WISE. Wanneer jouw vraag er niet bij staat, bel ons dan op 030-26 44 100, we helpen je graag. Of mail ons via het contactformulier.

Abonnementen

Om je te abonneren op E-WISE klik je in het menu op ‘abonneren’. Volg vervolgens de aanwijzingen op het getoonde formulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel ons op 030- 26 44 100, we helpen je graag.

Uiterlijk twee werkdagen nadat wij jouw inschrijfformulier hebben ontvangen, krijg je van ons een e-mail met daarin jouw persoonlijke inloggegevens. Je kunt dan meteen aan de slag. Nog sneller beginnen? Bel ons gerust op kantoortijden op 030-26 44 100, we helpen je graag!

Een abonnement voor leraren kost € 275,- per jaar. Je kunt hiermee onbeperkt nascholen.

Opzeggen kan, met inachtneming van de opzegtermijn, per mail naar: info@e-wise.nl. De opzegtermijn is tenminste een maand voor afloop van jouw abonnementsjaar. Graag onder vermelding van jouw naam en adres. Je ontvangt dan binnen twee werkdagen een bevestiging.

Accreditatie

Bij het behalen van de eindtoets van een cursus ontvang je een certificaat met daarop een cursuscode en het aantal behaalde registeruren (RU). De cursuscode heb je nodig om de activiteit toe te voegen aan jouw portfolio. Daarnaast voeg je het certificaat zelf toe.

Vanaf 1 augustus 2017 is de Wet Beroep Leraar en Lerarenregister van kracht. Over hoe invulling gegeven moet worden aan deze wet wordt nog overlegd en onderhandeld. Voor de meest actuele informatie over de stand van zaken verwijzen wij u naar www.registerleraar.nl

Onze cursussen zijn geaccrediteerd door het (vrijwillige) lerarenregister. Vanaf 1 augustus 2017 kan een leraar zich niet meer aanmelden of een verzoek tot registratie indienen. Het aanmaken van een portfolio kan weer bij inschrijving in het nieuwe register. Leraren die zich in het vrijwillige register hebben geregistreerd kunnen hun portfolio in dit vrijwillige register blijven onderhouden totdat het nieuwe register ingaat. Zij kunnen hun opgebouwde portfolio meenemen naar het nieuwe register.

Voor alle aanbieders, waaronder ook E-WISE, is het aanbieden en laten valideren van professionaliseringsactiviteiten voor het vrijwillige register vanaf 1 augustus 2017 niet meer mogelijk. Alle nieuwe cursussen zullen later alsnog geaccrediteerd worden. Je kunt deze cursussen uiteraard al wel volgen, en je krijgt bij het behalen van de eindtoets van de cursus ook een certificaat. Zodra de activiteit alsnog geaccrediteerd wordt, kun je deze opnemen in het portfolio van het verplichte register.

Cursussen

Met een abonnement op E-WISE Leraren PO heb je toegang tot alle cursussen binnen het cursuspakket voor leraren primair onderwijs.

Er is een minimumscore vereist van 70% om de gestelde uren te behalen. Alleen de eerste antwoorden op vragen tellen voor de score. Heb je een vraag overgedaan en uiteindelijk wél goed beantwoord, dan telt dat niet mee voor jouw score. Je kunt overigens de cursus wel opnieuw maken.

Per cursus wordt het aantal registeruren vermeld; meestal zijn dit er twee. 

Als je een cursus met goed gevolg hebt afgelegd, wordt automatisch een certificaat aangemaakt waarop de naam van de cursus staat vermeld, het aantal uren en de datum waarop je deze cursus met goed gevolg hebt afgesloten. Dit certificaat kun je printen en bewaren. Met het certficaat kun je de uren registeren in het lerarenregister. Uren registreren in het lerarenregister is mogelijk indien je voor 1 augustus 2017 aangesloten bent bij het register. Sta je in dit vrijwillig register dan kun je nog steeds jouw portfolio inzien en bijhouden. Jouw opgebouwde portfolio kun je vanaf 1 augustus 2018 meenemen naar het nieuwe register

Het cursuspakket is dynamisch. Dat wil zeggen dat er steeds nieuwe cursussen bij komen. Daarnaast worden bestaande cursussen geactualiseerd zodat ook deze gevolgd kunnen blijven worden.

Met dit abonnement kun je per abonnementsjaar onbeperkt nascholen. 

Als je voor de kennistoets van de cursus een te lage score haalt, kun je de cursus opnieuw maken.

Wellicht wordt de video niet op HD (high definition) afgespeeld. De videospeler probeert automatisch de voor jou beste versie van de video te laden (op basis van de beschikbare internetsnelheid en schermgrootte).
Rechts onderin, op de afspeelbalk van de video zie je dat in het grijs ‘HD’ staat. Als je hierop klikt en vervolgens 720p of 1080p selecteert, kun je de video in de hogere beeldkwaliteit bekijken. Mochten de beelden dan gaan schokken, dan is de internetverbinding te langzaam of is jouw computer niet in staat HD af te spelen. Je kunt de video’s dan zonder HD bekijken, maar het beeld is dan niet optimaal.

Demonstratie

Onze specialist op jouw vakgebied komt graag bij je langs voor een demonstratie. Bel om een afspraak te maken met 030-26 44 100.

Geaccrediteerde cursussen

Alle cursussen volgen in jouw eigen tempo!

  • Gemak: 24/7 online
  • Ruim cursusaanbod
  • Vakinhoudelijk en praktijkgericht
  • Geaccrediteerd

Geaccrediteerd

Bel onze studieadviseurs

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00