Samen met je team bouwen. Dat wíl je!

Tarieven Eindejaarsactie

Gepersonaliseerd leren voor uw team

Net als in de meeste onderwijsorganisaties zult ook u veel aandacht hebben voor de ondersteuning van uw team bij het optimaliseren van de onderwijskwaliteit. Dat is geen gemakkelijke opgave in een omgeving waar de werkdruk hoog is en de leerbehoeften in het team vaak heel divers. Een breed pakket (ruim 80 cursussen) met speciaal voor het onderwijs ontwikkelde online nascholingsmodules kan daarin uitkomst bieden. Met  E-WISE kunnen docenten in het vo zelf hun onderwerpen uitkiezen en nascholen op de vlakken waar zij en de school zich in willen ontwikkelen.

In samenwerking met deskundige professionals, de beste in hun vakgebied is er een uniek online leerplatform ontwikkeld die zorgt voor een optimaal leerproces. Hierbij geeft een externe adviesraad advies over de ontwikkeling van het nascholingsaanbod en toetst een redactieraad van actieve leraren de aansluiting van het materiaal op de dagelijkse onderwijspraktijk. 

state-of-art-screen.png

Een team dat boven zichzelf uitgroeit

Door gebruik te maken van videofragmenten, tekstuele uitleg, praktijkvoorbeelden, praktische hand-outs, overzichten en activerende vragen halen we het beste uit de docent naar boven. Doordat u met het Leermanagementsysteem (optioneel) online zicht heeft op de ontwikkeling van uw team, krijgt u meer dan ooit inzicht in hun wensen en behoeften. Zo kunt u samen aan de speerpunten van de school werken en een team creëren dat boven zichzelf uit groeit. 

Meer informatieOnze docenten

Ruim cursusaanbod

Een aanbod waar altijd iets te kiezen valt

De werkdruk is de afgelopen jaren flink toegenomen. De maatschappij stelt steeds weer nieuwe eisen aan het onderwijs. Met e-learning probeert E-WISE de docent hierin te ondersteunen door kwaliteit, tijdsefficiëntie en gepersonaliseerd leren te combineren.

 • De beste docenten
 • Vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen
 • Online inzicht op de ontwikkelingen van uw team 
 • Ruim 80 cursussen
 • Kennis waar leerkrachten meteen mee aan de slag kunnen

Cursusaanbod Tarieven

Gratis uitproberen

Dat wil je!

Ervaar nu de kwaliteit van ons aanbod zelf.

Aanmelden

Eindejaarsactie

Je hebt nog

  dagen

  Speciale actie

  Najaarsactie

  Start nu met 20 leraren voor slechts €3.999,-*

  * Inclusief een gratis trajectbegeleider (t.w.v. € 450,-)

  Meer informatie Is je team kleiner dan 20 leraren neem dan contact met ons op.

  Wij helpen met de implementatie

  Samen zorgen wij ervoor dat uw team optimaal gebruik maakt van het online nascholingspakket. Zo krijgt uw team bijvoorbeeld elke maand een nieuwsbrief waarin nieuwe cursussen en landelijke thema’s onder de aandacht worden gebracht.

  Over E-WISE

  Demonstratievideo Maak kennis met E-WISE

  Ervaringen van onze docenten

  • Liesbeth Tilanus
   Orthopedagoog bij Marant

   E-WISE benadrukt het belang van het delen van kennis. Het biedt een online platform om recente (wetenschappelijke) bevindingen op een concrete manier te vertalen naar de praktijk. Dankzij de aangeboden cursussen is ieders kennis weer up-to-date. Ik heb met plezier een bijdrage geleverd.

  • Jochen den Ouden
   docent E-WISE, ethical hacker

   E-WISE biedt een enorm pakket aan interessante e-learningcursussen aan voor het onderwijs. Daarom is het altijd actueel, up-to-date en modern. Daar werk ik graag mee samen.

  • Ria van Dinteren
   docent E-WISE, expert breinkennis

   E-WISE durfde het aan om een nieuw onderwerp voor docenten op te nemen in haar cursusaanbod: breinkennis! Het is tekenend voor de wijze waarop E-WISE haar cursussen ontwikkelt, met oog voor de doelgroep en de nieuwste ontwikkelingen in het vak.