Gratis online cursus uitproberen. Dat wíl je!

Gratis cursus Bekijk het cursusaanbod

Alle vrijheid om je te ontwikkelen

Maak cursussen wanneer je wilt, waar je wilt - helemaal aangepast aan jouw leerbehoeftes. Wil je bijvoorbeeld net wat meer handvatten hoe je leerlingen met faalangstklachten kan ondersteunen? Of toch meer informatie over hoe je moet werken in de Cloud? Met E-WISE heb je alle vrijheid om zelf te kiezen waarin je je, als docent vo, wil ontwikkelen. Na het afronden van een cursus ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kan je weer tijd besteden aan datgeen wat je het liefste doet, lesgeven!

state-of-art-screen.png

De docent staat centraal

In samenwerking met de beste auteurs (o.a. Annemarie Bon, Wanda Boele en Peter Hulsen) worden actuele theorieën besproken die gekoppeld zijn aan de praktijk. Hierbij geeft een externe adviesraad advies over de ontwikkeling van het nascholingsaanbod en toetst een redactieraad van actieve leraren de aansluiting van het materiaal op de dagelijkse onderwijspraktijk.

De cursussen (ruim 80!) zijn onderverdeeld in 5 categorieën waardoor het in een oogopslag duidelijk is waar jij jezelf in wil ontwikkelen. 

Cursusoverzicht Onze auteurs

Ruim cursusaanbod

Een aanbod waar altijd iets te kiezen valt

De werkdruk is de afgelopen jaren flink toegenomen. De maatschappij stelt steeds weer nieuwe eisen aan het onderwijs. Met e-learning probeert E-WISE de docent hierin te helpen door kwaliteit, tijdsefficiëntie en gepersonaliseerd leren te combineren.

 • De beste docenten
 • Vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen
 • Op maat gemaakte cursussen
 • Cursussen in 2 uur afgerond
 • Kennis waar leraren direct mee aan de slag kunnen

Cursusaanbod Tarieven

Gratis uitproberen

Dat wil je!

Ervaar nu de kwaliteit van ons aanbod zelf.

Aanmelden

Een cursusaanbod waar altijd iets te kiezen valt

Abonneer nuof probeer eerst eengratis cursus

Demonstratievideo Maak kennis met E-WISE

Ervaringen van onze docenten

 • Liesbeth Tilanus
  Orthopedagoog bij Marant

  E-WISE benadrukt het belang van het delen van kennis. Het biedt een online platform om recente (wetenschappelijke) bevindingen op een concrete manier te vertalen naar de praktijk. Dankzij de aangeboden cursussen is ieders kennis weer up-to-date. Ik heb met plezier een bijdrage geleverd.

 • Jochen den Ouden
  docent E-WISE, ethical hacker

  E-WISE biedt een enorm pakket aan interessante e-learningcursussen aan voor het onderwijs. Daarom is het altijd actueel, up-to-date en modern. Daar werk ik graag mee samen.

 • Ria van Dinteren
  docent E-WISE, expert breinkennis

  E-WISE durfde het aan om een nieuw onderwerp voor docenten op te nemen in haar cursusaanbod: breinkennis! Het is tekenend voor de wijze waarop E-WISE haar cursussen ontwikkelt, met oog voor de doelgroep en de nieuwste ontwikkelingen in het vak.