1. Gratis cursus
  2. Nieuwe cursus
  3. Nieuwe cursus

Het gemak van online nascholen

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van nascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker in te plannen. Daarnaast is het niet altijd makkelijk om een vervanger te vinden die jouw lessen kan overnemen. Met een abonnement op E-WISE Leraren Voortgezet Onderwijs kun je online nascholen. Je hebt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot een ruim en gevarieerd nascholingspakket aan cursussen die je in je eigen tempo kunt volgen. De meeste cursussen kun je in 2 uur afronden, daarom is het makkelijker om een geschikt moment te vinden om te werken aan je professionalisering.

Cursuspakket

De cursussen in het nascholingspakket E-WISE Leraren sluiten aan bij de inhoud en bekwaamheden van het beroep leraar. Er worden cursussen aangeboden op zowel vakinhoudelijk, vakdidactisch als pedagogisch gebied. In elke cursus wordt een koppeling gemaakt tussen de wetenschap en de praktijk. De cursussen bieden kwalitatief goede informatie en helpen je deze informatie bewust en verantwoord te gebruiken in je onderwijspraktijk. Het aanbod wordt altijd actueel gehouden en wordt voortdurend uitgebreid.

De cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met inhoudelijke experts op relevante deelterreinen van het onderwijs. Daarnaast geeft een externe adviesraad advies over ontwikkeling van het nascholingsaanbod en toetst een redactieraad van actieve leraren de aansluiting van het materiaal op de dagelijkse onderwijspraktijk. Alle leden van de advies- en redactieraad hebben geruime ervaring in de onderwijswereld.

Accreditatie

leraren-accreditatie-logo-transparent.pngOnze cursussen zijn geaccrediteerd door het (vrijwillige) lerarenregister. Het aantal nascholingsuren staat in het cursusoverzicht bij iedere cursus vermeld. 

Vanaf 1 augustus 2017 kan een leraar zich niet meer aanmelden of een verzoek tot registratie indienen. Het aanmaken van een portfolio kan weer bij inschrijving in het nieuwe register. Leraren die zich in het vrijwillige register hebben geregistreerd kunnen hun portfolio in dit vrijwillige register blijven onderhouden totdat het nieuwe register ingaat. Zij kunnen hun opgebouwde portfolio meenemen naar het nieuwe register. Voor alle aanbieders, waaronder ook E-WISE, is het aanbieden en laten valideren van professionaliseringsactiviteiten voor het vrijwillige register vanaf 1 augustus 2017 niet meer mogelijk. Alle nieuwe cursussen zullen later alsnog geaccrediteerd worden. Je kunt deze cursussen uiteraard al wel volgen, en je krijgt bij het behalen van de eindtoets van de cursus ook een certificaat. Zodra de activiteit alsnog geaccrediteerd wordt, kun je deze opnemen in het portfolio van het verplichte register.

Probeer gratis een online cursus

Je kunt gratis en vrijblijvend een online cursus uitproberen. Zo kun je ervaren of e-learning bij jou past. Deze cursus levert je ook nog eens 2 nascholingsuren op. Je kunt kiezen uit een aantal cursussen uit ons cursusaanbod. 

Vraag een proefcursus aan

gratis-cursus-banner-2-uur-387x160.png

Abonnement

Met het abonnement voor Leraren VO kun je met het cursusaanbod onbeperkt nascholingsuren per abonnementsjaar behalen. Een abonnement kost per leraar €275,- per jaar. Schrijf je je samen in met collega’s dan gelden er aantrekkelijke kortingen, kijk voor meer informatie onder team-abonnementen.

E-WISE

Met ruim 39.000 cursisten en 386.000 gevolgde cursussen is E-WISE specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Geaccrediteerde cursussen

Alle cursussen volgen in jouw eigen tempo!

  • Gemak: 24/7 online
  • Ruim cursusaanbod
  • Vakinhoudelijk en praktijkgericht
  • Geaccrediteerd

Geaccrediteerd

Bel onze studieadviseurs

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00