still

Naar de vacatures

Als specialist in online nascholing voor professionals weten we als geen ander hoe belangrijk leren is. En dat zowel persoonlijke als teamontwikkeling essentieel zijn voor het beste resultaat en toekomstig succes. Naast een leuke functie en het werken met fijne collega's is het natuurlijk belangrijk dat je in een werkomgeving terecht komt waarin jij alle kansen krijgt om uit te blinken en te blijven groeien.

impact
Samen het beste resultaat willen bereiken
Je houdt van ownership nemen, bent enthousiast en werkt graag in teamverband. Dat zoeken wij in nieuwe collega's. Er is veel communicatie tussen de diverse specialismes. Welke ideeën neem jij mee?
ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling
Wij vinden het belangrijk dat jouw kennis en vaardigheden up to date zijn en dat je jezelf blijft ontwikkelen. Daarom investeren we in kennissessies en trainingen. Natuurlijk mag je ook onze 1400 online cursussen volgen.  
flexibel
Hybride werken
Teamspirit, kennisuitwisseling en elkaar inspireren vinden wij belangrijk. Daarom zijn we vaak op kantoor te vinden. Afhankelijk van je werkzaamheden is er ruimte voor thuiswerken.
collega's
Leuke collega's

In totaal werken er in Nederland 90 collega's, een mooie mix van ervaren medewerkers en starters. Doordat we recent een fusie zijn aangegaan met het Deense bedrijf Blueprint uit Kopenhagen krijg je er ook internationale collega's bij.  

vrijmibo
Personeelsuitjes
We werken hard maar vieren ook graag onze successen. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd. Naast de maandelijkse borrels en de krokettenlunch is er ieder jaar een zomerfeest en een kerstdiner op een mooie locatie. 
lunch
Uitgebreide lunch
We hebben een eigen restaurant waar we met z'n allen lunchen. En bij mooi weer zitten we op het dakterras te genieten van vers brood, salade of de vrijdagmiddagborrel.
bereikbaar
Goed bereikbaar
We zijn gevestigd op Utrecht Businesspark Papendorp. Uitstekend te bereiken vanaf Utrecht CS en het stadscentrum. Met de auto is de A2 en A12 vlakbij.
pensioenregeling
Goede pensioenregeling
Naast een marktconform salaris, vakantiedagen en reiskostenvergoeding krijg je een goede pensioenregeling. Zodat je het ook financieel goed geregeld hebt voor later.
koffie
Lekkere koffie
Wij vinden onze koffie heerlijk en starten er de dag graag mee op. En kom je straks bij ons kennismaken, dan staat de koffie natuurlijk voor je klaar! 
Vanuit Utrecht werken we in een modern kantoor. We doen graag veel zelf in huis. Met de nieuwste technieken, twee eigen studio's, een eigen ICT-afdeling en designers, kunnen we snel inspelen op de kansen die de markt ons biedt!

Kom je ook bij ons werken?

Bekijk onze vacatures