Referentie Judith Visser

Nieuws

'Ik durf het iedere leerkracht aan te bevelen' aldus Judith Visser, leerkracht bij stichting Brigantijn.

Eind 2018 is bij ons op school E-WISE aangeboden. Schoolbreed is afgesproken om voor 2019 de cursus AVG en privacy: wat betekent het voor jou? afgerond te hebben. In de drukke decembertijd voelde dit in eerste instantie voor velen als een belasting. INTEGENDEEL!

De manier van informatie lezen, filmpjes/ video's bekijken en vragen beantwoorden werd als zeer positief ervaren. Je kunt de cursus doen wanneer je wilt en ook hervatten wanneer je wilt.

Al gauw had ik mijn eerste cursus afgerond! Enthousiast en makkelijk doorlopen maar direct ook nieuwsgierig naar het ruime cursusaanbod begon ik aan de cursus ADHD begrijpen. Ik heb namelijk kinderen in de klas met deze diagnose. Ik dacht dat ik hier al best veel over wist maar de cursus gaf mij nieuwe handvatten en goede informatie die ik direct in de praktijk kon brengen!

E-WISE werkt voor mij aanstekelijk. Een kind met autisme in de klas gaf mij wederom op een vlotte manier kennis die ik erg goed kon gebruiken! Inmiddels heb ik in een korte tijd 15 cursussen afgerond en certificaten behaald. Zowel voor kinderen uit mijn klas, kinderen op mijn school en werken aan mijn eigen ontwikkeling is er een ruim aanbod en keuze.