1. Gratis cursus
  2. Nieuwe cursus
  3. Nieuwe cursus
  4. Nieuwe cursus

Probeer gratis een online cursus

Waar de een graag meer weet over ADHD, wordt een ander gelukkig van leren communiceren met pubers en gaat weer een ander vol voor de 'snelle snappers' van de school. Zoveel leraren, zoveel wensen. E-WISE biedt jou het gereedschap dat je nodig hebt om jezelf te blijven ontwikkelen waar en wanneer jij dat wilt. Bij ons draait het om jou!

Probeer nu gratis een van onze online proefcursussen. 

We houden u graag op de hoogte van onze dienstverlening en ons actuele aanbod. Dit doen wij middels nieuwsbrieven. Met uw aanvraag voor de proefcursus geeft u ons toestemming u op de hoogte te houden. U kunt zich ieder gewenst moment afmelden. Wilt u meer weten? Raadpleeg dan ons privacy statement

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je het aanvraagformulier invult nemen wij contact met je op voor de inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je een van de bovenstaande cursussen volgen. Je kunt eenmalig één gratis cursus afronden. Daarna kunnen we, om eventuele vragen te beantwoorden en van jou te horen hoe je de cursus hebt ervaren, een evaluatiegesprek inplannen waarvoor onze nascholingsspecialist bij je langs komt.

Heb je nog vragen? Mail ons (info@e-wise.nl) of bel ons op: 030-26 44 100. Wij helpen je graag!

Vraag hierboven jouw gratis cursus aan.

Geaccrediteerde cursussen

Alle cursussen volgen in jouw eigen tempo!

  • Gemak: 24/7 online
  • Ruim cursusaanbod
  • Vakinhoudelijk en praktijkgericht
  • Geaccrediteerd

Geaccrediteerd

Bel onze studieadviseurs

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00