Online nascholing voor leraren
 

Agressiemanagement

Informatie: 

Deze cursus wordt binnenkort aan het cursusaanbod toegevoegd.

1 augustus 2020
Leerdoelen: 

Deze cursus wordt binnenkort aan het cursusaanbod toegevoegd.

Auteur: 

Ruben Assmann MSc

Ruben Assmann is trainer in Agressiemanagement en trainingsacteur bij REACT advies en training. Als Master of Science in de Criminologie is hij multidisciplinair opgeleid. Zo heeft hij geleerd vanuit zowel Juridische als Psychologische als ook Sociaal Wetenschappelijke invalshoeken te kijken naar verschijnselen rondom Criminaliteit en ontwikkelingen in de maatschappij. Op deze manier heeft hij aan de hand van deze perspectieven geleerd conceptueel te denken en objectief te kunnen blijven.

Naast zijn studie heeft hij altijd topsport gedaan en mag hij zich drievoudig Wereldkampioen Ju Jitsu noemen. Juist door zijn Topsportcarrière heeft hij geleerd met Mentale spanningen om te gaan. Al sinds zijn 15e jaar deelt hij deze passie met kinderen tijdens de trainingen die hij hen wekelijks geeft. Als kind heeft Ruben veel geworsteld met zijn faalangst en is daar door zijn sport en werk bovenuit gegroeid. Hij weet dus als geen ander hoe men kan groeien met een beetje vertrouwen.

Met aan de ene kant zijn studie en aan de andere kant zijn sport vond hij de perfecte middenweg als trainer in Agressiemanagement en Sociale Veiligheid. Inmiddels is hij gediplomeerd trainer in Fysieke Weerbaarheid, Agressie Regulatie en Omgaan met Verbale Agressie.