Aan de slag met timemanagement

Stap nu in

Deze cursus is onderdeel van het abonnement voor Pedagogisch medewerkers.
  • Ruim 50 cursussen
  • Onbeperkt toegang
  • Praktijkgericht

In deze cursus nemen wij je mee in een aantal aspecten van timemanagement binnen de kinderopvang.

Je gaat aan de slag met jouw mindset gericht op jouw werk, hoe jij jouw cirkel van invloed kunt vergroten. Je leert prioriteiten stellen en plannen zodat jij doelgericht kunt werken. In de cursus vind je ook een jaarplan dat je samen met jouw team kunt invullen. Door de samenwerking juist in te zetten en hierover te leren, ontstaat er een mooie groei binnen jouw team. Geven jullie elkaar bijvoorbeeld wel eens complimenten of heb je wel eens gekeken naar de routine van jouw collega? Dit soort handige tips en handvatten vind je in deze cursus terug en kunnen jou helpen om tijd te besparen tijdens je werk.

Preview

Leerdoelen

Na afloop van deze cursus kun je:

  • bewust aan de slag met jouw eigen mindset in het werk
  • prioriteiten stellen in jouw werkzaamheden
  • beter samenwerken doordat je weet vanuit welke kwaliteiten jij en jouw collega’s te werk gaan
  • werken volgens een realistische planning

Auteur

  • Verena Elfring

    Verena Elfring is een veelzijdig ondernemer en eigenaar van Samenkind, ontwikkelcentrum voor pedagogisch professionals die werken met ouders en kinderen. Daarnaast is zij ook (mede)eigenaar van Timemanagement voor ouders en Timemanagement kinderopvang. Van daaruit biedt zij een uitgebreid aanbod aan voor de pedagogische professionals als ook voor de ouders en kinderen. Haar missie is dat ieder mens kind kan zijn, en alles wat een kind nodig heeft om op te groeien faciliteert zij middels haar coach- en trainingsaanbod. 

  • Lianne Koetsier

    Lianne Koetsier is in 2012 afgestudeerd als HBO Pedagoog en sinds 2019 gecertificeerd als video interactie begeleider. Sinds 2018 is zij de eigenaar van Viisas // Pedagogisch coaching, waarmee zij met jaartrajecten pedagogisch coaching verzorgt voor kleine kinderopvangorganisaties. 
    Voor, tijdens en na haar studie heeft zij ervaring opgedaan in de kinderopvang, het onderwijs, de gehandicaptenzorg en op een voorschool, zowel in de functie als leidinggevende, coördinator, coach en pedagogisch professional op de groep. Haar specialiteit is het jonge kind, deze leeftijdsfase is belangrijk voor de verdere toekomst van het kind. Er gebeurt zoveel in die kleine hoofdjes en haar doel is ieder daarvan bewust te maken! 
    Samen met Verena Elfring heeft ze ‘Timemanagement Kinderopvang’ ontwikkeld. Timemanagement is de basis, ofwel het fundament, om echt te kijken naar de kinderen en met veel plezier te werken op de groep. Zij streven om binnen iedere kinderopvanglocatie een timemanagement expert in te zetten en hun motto is dan ook "van werkdruk naar meer werkgeluk!"

Stap nu in

Deze cursus is onderdeel van het abonnement voor Pedagogisch medewerkers.
  • Ruim 50 cursussen
  • Onbeperkt toegang
  • Praktijkgericht