Online nascholing voor leraren

Maak kennis met E-WISE

In 2017 zijn we begonnen met het ontwikkelen van cursussen voor leerkrachten in het primair onderwijs en docenten in het voorgezet onderwijs. Met een abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van ons cursusaanbod. Wij hebben samen met de beste docenten meer dan 80 cursussen online gezet en deze worden constant uitgebreid. Je kunt kiezen uit cursussen direct gerelateerd aan je leerlingen, je lessen, je vakkennis, je eigen ontwikkeling en je overige werkzaamheden. 

E-WISE is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten.

De redactie van E-WISE

Marjolein van Straalen en Yonina Pullens zijn de content- en productmanagers van de online nascholing voor leraren. Zij willen leraren voorzien van kwalitatief goede informatie en hen helpen deze informatie bewust en verantwoord te gebruiken in hun onderwijspraktijk. Centraal staat daarbij de koppeling tussen theorie en praktijk. Er gaat veel informatie om in het onderwijs, maar wat is feit en wat is fictie? Wat werkt wel en wat niet? En hoe kan deze informatie worden gebruikt om het onderwijs verder te verbeteren? Als content- en productmanager benaderen ze deskundigen op relevante deelterreinen voor het onderwijs. Ze plannen, coördineren en sturen het ontwikkel-, redactie- en productieproces aan.

Ruim cursusaanbod

Een aanbod waar altijd iets te kiezen valt

Met de e-learning van E-WISE kunnen leraren kiezen uit ruim 80 vakinhoudelijke, vakdidactische of pedagogische cursussen. Maak ’s morgens een e-learning over de signalering van dyscalculie om die vervolgens ‘s middags samen met het team te bespreken.

 • De beste docenten
 • Meer dan 80 cursussen
 • Cursussen in 2 uur afgerond
 • Kennis waar leraren direct mee aan de slag kunnen

Cursusaanbod Tarieven

Gratis uitproberen?

Abonneren Een cursusaanbod waar altijd iets te kiezen valt

Dat kan met ons cursusaanbod van ruim 80 cursussen

of probeer eerst een

Ervaringen van onze docenten

 • Liesbeth Tilanus
  Orthopedagoog bij Marant

  E-WISE benadrukt het belang van het delen van kennis. Het biedt een online platform om recente (wetenschappelijke) bevindingen op een concrete manier te vertalen naar de praktijk. Dankzij de aangeboden cursussen is ieders kennis weer up-to-date. Ik heb met plezier een bijdrage geleverd.

 • Jochen den Ouden
  docent E-WISE, ethical hacker

  E-WISE biedt een enorm pakket aan interessante e-learningcursussen aan voor het onderwijs. Daarom is het altijd actueel, up-to-date en modern. Daar werk ik graag mee samen.

 • Ria van Dinteren
  docent E-WISE, expert breinkennis

  E-WISE durfde het aan om een nieuw onderwerp voor docenten op te nemen in haar cursusaanbod: breinkennis! Het is tekenend voor de wijze waarop E-WISE haar cursussen ontwikkelt, met oog voor de doelgroep en de nieuwste ontwikkelingen in het vak.