Online nascholing voor leraren

Like2Share ON TOUR

Ook wij zijn van de partij op hét event waar je alles leert over de impact van technologie op leren! De Like2Share tour bestaat uit 5 regiobijeenkomsten en is gevuld met afwisselende lezingen van experts en workshops. Als deelnemer krijgt je een persoonlijk programma, op maat gesneden voor de specifieke uitdagingen van jou school. 

5 regiobijeenkomsten

 • 5 november: Amsterdam
 • 6 november: Rotterdam
 • 7 november: Den Bosch
 • 8 november: Apeldoorn
 • 9 november: Drachten

Zien we je bij de TOUR? Aanmelden kan via www.like2shareontour.nl 

Like2Share Startup Award

Vol trots kunnen wij vertellen dat E-WISE is genomineerd voor de Like2Share Startup Award. De Startup Award is bedoeld voor startups die het onderwijs proberen te verbeteren met behulp van innovatieve technologie. Bekijk hieronder onze pitch.

Met de online nascholing van E-WISE kiezen leraren in het po en vo zélf hun nascholing, waar en wanneer zij dat willen. Kennis maken met ons aanbod? Probeer gratis een van onze proefcursussen of neem contact met ons op via 030-26 44 100. Wij staan je graag te woord!
 
 

 

 

 

Abonneren Een cursusaanbod waar altijd iets te kiezen valt

Dat kan met ons cursusaanbod van ruim 80 cursussen

of probeer eerst een

Ervaringen van onze docenten

 • Liesbeth Tilanus
  Orthopedagoog bij Marant

  E-WISE benadrukt het belang van het delen van kennis. Het biedt een online platform om recente (wetenschappelijke) bevindingen op een concrete manier te vertalen naar de praktijk. Dankzij de aangeboden cursussen is ieders kennis weer up-to-date. Ik heb met plezier een bijdrage geleverd.

 • Jochen den Ouden
  docent E-WISE, ethical hacker

  E-WISE biedt een enorm pakket aan interessante e-learningcursussen aan voor het onderwijs. Daarom is het altijd actueel, up-to-date en modern. Daar werk ik graag mee samen.

 • Ria van Dinteren
  docent E-WISE, expert breinkennis

  E-WISE durfde het aan om een nieuw onderwerp voor docenten op te nemen in haar cursusaanbod: breinkennis! Het is tekenend voor de wijze waarop E-WISE haar cursussen ontwikkelt, met oog voor de doelgroep en de nieuwste ontwikkelingen in het vak.