Online nascholing voor leraren

Like2Share Startup Award

Afgelopen woensdag werd tijdens de Like2Share ON TOUR de derde Startup Award uitgereikt. Deze award is bedoeld voor start-ups die het onderwijs proberen te verbeteren met behulp van innovatieve technologie. 

Vol trots kunnen wij vertellen dat E-WISE deze prachtige award in de wacht heeft gesleept!

e-wise_-_like2share_startup_award.png

Jury van de Startup Award

De jury van de derde Startup Award bestond uit een aansprekende groep innovators, ondernemers en onderwijsexperts bereid gevonden om de inzendingen te beoordelen. De jury bestaat uit de volgende leden:

 • Vincent Everts – Trendwatcher
 • Theo Douma – Voorzitter CvB O2G2 en lid Platform Onderwijs2032
 • Martin Diepeveen – Educatie manager MS Nederland
 • Sarah Jane Earle – Manager museale zaken Communicatiemuseum
 • Mieke van Heesewijk – Programmamanager SIDN Fonds
 • Erwin van der Zande – Bright

"De jury prijst niet alleen de directe waarde van de hoogwaardige e-learning cursussen voor de concrete praktijk van docenten, maar ook de professionele aanpak en de schaalbaarheid van het product. E-WISE geeft leraren eigenaarschap over hun eigen leerlijn door zowel een breed aanbod te realiseren en dat aanbod plaats en tijd onafhankelijk aan te bieden, waardoor leraren flexibel en tijdsefficiënt aan hun persoonlijke ontwikkeling kunnen werken. E-WISE, gefeliciteerd!" (startup-award.nl)

Pitch

Hieronder kun je onze winnende pitch bekijken. Benieuwd naar alle andere inzendingen? Ga dan naar www.startup-award.nl 

jelleke_pitch_0.png

 

 

 

Abonneren Een cursusaanbod waar altijd iets te kiezen valt

Dat kan met ons cursusaanbod van ruim 80 cursussen

of probeer eerst een

Ervaringen van onze docenten

 • Petra Straver
  Directeur basisschool 't Oldhof

  Ik vind E-WISE een fantastisch middel om laagdrempelig en in eigen tijd bij te scholen. Dit is mogelijk door modules te volgen op onderwerpen die schoolbreed aangepakt worden, maar leerkrachten kunnen ook heel snel onderwerpen vinden die hen bezighouden in hun eigen praktijk. Bij de introductie werden de leerkrachten gelijk enthousiast over de onderwerpen die in de modules worden aangeboden.

 • Harrie Raanhuis
  Directeur basisschool 't iemnschelf

  E-WISE is een welkome aanvulling op het professionaliseringsaanbod. Sinds dit schooljaar werken we met E-WISE en de reacties zijn heel positief. E-WISE is een laagdrempelige en zeer toegankelijke manier om je te scholen. De leerstof is praktijkgericht en in een kort tijdsbestek heb je het gevoel al veel kennis te hebben vergaard. Na afloop van een cursus heb je direct alweer zin om een nieuwe cursus te starten.
   

 • Elise Zwijnenberg
  Leerkracht groep 6 basisschool 't Oldhof

  Toen ik de eerste cursus had afgerond, ben ik direct doorgegaan met de volgende cursus die me aansprak. Ik ben erg enthousiast over de aanpak van E-WISE en de mogelijkheden die het mij als leerkracht biedt.

 • Liesbeth Tilanus
  Orthopedagoog bij Marant

  E-WISE benadrukt het belang van het delen van kennis. Het biedt een online platform om recente (wetenschappelijke) bevindingen op een concrete manier te vertalen naar de praktijk. Dankzij de aangeboden cursussen is ieders kennis weer up-to-date. Ik heb met plezier een bijdrage geleverd.

 • Lideke van Riel-Oudejans
  Leerkracht / ICT coördinator OBS Liereland voor Daltononderwijs

  De nascholing van E-WISE biedt krachtige interessante onderwerpen op allerlei gebieden. Van tevoren is er een korte uitleg over de inhoud en de doelstellingen van de cursus. Je krijgt direct feedback op de gemaakte vragen en een certificaat bij voldoende punten. Ook krijg je na afloop een evaluatie van de cursus en krijg je snel reactie op je feedback / kritische punten. 
   

 • Peter Hulsen
  Directeur van Ouders & Onderwijs

  Voor E-WISE ontwikkelde ik een cursus over de samenwerking tussen mentor, leerling en ouders voor het voortgezet onderwijs. Mede door de ruimte die E-WISE bood, is de cursus goed afgestemd op de praktijk en bouwt deze voort op wetenschappelijke inzichten. E-WISE gaat voor kwaliteit en biedt cursussen die direct in het onderwijs toepasbaar zijn.