Online nascholing voor leraren

Like2Share Startup Award

Afgelopen woensdag werd tijdens de Like2Share ON TOUR de derde Startup Award uitgereikt. Deze award is bedoeld voor start-ups die het onderwijs proberen te verbeteren met behulp van innovatieve technologie. 

Vol trots kunnen wij vertellen dat E-WISE deze prachtige award in de wacht heeft gesleept!

e-wise_-_like2share_startup_award.png

Jury van de Startup Award

De jury van de derde Startup Award bestond uit een aansprekende groep innovators, ondernemers en onderwijsexperts bereid gevonden om de inzendingen te beoordelen. De jury bestaat uit de volgende leden:

 • Vincent Everts – Trendwatcher
 • Theo Douma – Voorzitter CvB O2G2 en lid Platform Onderwijs2032
 • Martin Diepeveen – Educatie manager MS Nederland
 • Sarah Jane Earle – Manager museale zaken Communicatiemuseum
 • Mieke van Heesewijk – Programmamanager SIDN Fonds
 • Erwin van der Zande – Bright

"De jury prijst niet alleen de directe waarde van de hoogwaardige e-learning cursussen voor de concrete praktijk van docenten, maar ook de professionele aanpak en de schaalbaarheid van het product. E-WISE geeft leraren eigenaarschap over hun eigen leerlijn door zowel een breed aanbod te realiseren en dat aanbod plaats en tijd onafhankelijk aan te bieden, waardoor leraren flexibel en tijdsefficiënt aan hun persoonlijke ontwikkeling kunnen werken. E-WISE, gefeliciteerd!" (startup-award.nl)

Pitch

Hieronder kun je onze winnende pitch bekijken. Benieuwd naar alle andere inzendingen? Ga dan naar www.startup-award.nl 

jelleke_pitch_0.png

 

 

 

Abonneren Een cursusaanbod waar altijd iets te kiezen valt

Dat kan met ons cursusaanbod van ruim 80 cursussen

of probeer eerst een

Ervaringen van onze docenten

 • Liesbeth Tilanus
  Orthopedagoog bij Marant

  E-WISE benadrukt het belang van het delen van kennis. Het biedt een online platform om recente (wetenschappelijke) bevindingen op een concrete manier te vertalen naar de praktijk. Dankzij de aangeboden cursussen is ieders kennis weer up-to-date. Ik heb met plezier een bijdrage geleverd.

 • Jochen den Ouden
  docent E-WISE, ethical hacker

  E-WISE biedt een enorm pakket aan interessante e-learningcursussen aan voor het onderwijs. Daarom is het altijd actueel, up-to-date en modern. Daar werk ik graag mee samen.

 • Ria van Dinteren
  docent E-WISE, expert breinkennis

  E-WISE durfde het aan om een nieuw onderwerp voor docenten op te nemen in haar cursusaanbod: breinkennis! Het is tekenend voor de wijze waarop E-WISE haar cursussen ontwikkelt, met oog voor de doelgroep en de nieuwste ontwikkelingen in het vak.