Uitgelicht PO

Boos, brutaal en agressief gedrag

In deze cursus leer je wat gedragsproblemen zijn en hoe je de ernst ervan kunt inschatten. En als de problemen in sterke mate aanwezig zijn, op welke psychiatrische aandoeningen dat kan duiden. We bespreken hoe deze gedragsproblemen ontstaan en in stand worden gehouden. Maar het grootste deel van de cursus gaat over hoe je met dit gedrag binnen en buiten de klas om kunt gaan zodat ongewenst gedrag afneemt en gewenst gedrag toeneemt. Ten slotte bespreken we wat de hulpverlening aan ouders en kinderen te bieden heeft. Dit is van belang als je ouders wilt adviseren hulp te zoeken wanneer dit nodig is.

Bekijk hieronder de video over de cursus ‘Boos, brutaal en agressief gedrag’.

Cursusaanbod

Bij E-WISE kunt u 24/7 terecht voor uw nascholing. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen pc, laptop of tablet. Het cursusaanbod van E-WISE bestaat uit een groot aanbod online cursussen.

Bekijk het volledige cursusaanbod

Abonnement

Met een abonnement op E-WISE heeft u altijd en overal online toegang tot een ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. U kunt op maat uw nascholing volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. Met het abonnement voor leraren kunt u met het cursusaanbod maximaal 20 accreditatiepunten per abonnementsjaar behalen.

Meer informatie over een abonneren 

Liever eerst uitproberen?

Probeer gratis een online cursus, geaccrediteerd voor 2 punten.

Vraag uw gratis cursus aan

Bel onze studieadviseurs

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma t/m vr 08:30–17:00
za t/m zo 12:00–17:00