Online nascholing voor leraren
 

Kansen(on)gelijkheid

Informatie: 

Deze cursus wordt binnenkort aan het aanbod toegevoegd.

Leerdoelen: 

Deze cursus wordt binnenkort aan het aanbod toegevoegd.

Docent: 

Karim Amghar

Karim Amghar is onderwijsprofessional in het voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Hij is auteur van het boek Van Radicaal Naar Amicaal, een boek over radicalisering en polarisatie in de klas en wijk. Daarnaast is Karim tv-presentator bij de NTR, is hij initiatiefnemer van onderwijsontwikkelbureau WijWijs en wordt hij uitgenodigd door verschillende praat programma’s om te spreken over zijn specialisme.

Karim is gespecialiseerd in sociaal-maatschappelijke thema’s, zoals radicalisering, polarisatie, rechts-extremisme, diversiteit, kansenongelijkheid, inclusie en andere aanverwante onderwerpen.

Karim geeft les op het mbo en het hbo. Hij traint docenten, jongerenwerkers en studenten op verschillende onderwijsniveaus over ingewikkelde sociaal-maatschappelijke thema’s. Dit doet hij door praktische tools aan te reiken die laagdrempelig in te zetten zijn in het klaslokaal of in de wijk. Daarnaast is Karim lid van de Adviesraad van de NTR, mede-eigenaar van recruitmentbureau YOUmatch Recruitment en sidekick bij radio programma FOCUS op Radio 1.