Samen met je team bouwen. Dat wíl je!

Tarieven Abonneer nu

De cursussen van E-WISE

Met een abonnement op E-WISE heb je toegang tot alle cursussen binnen het pakket. Wij hebben samen met de beste auteurs meer dan 80 cursussen online gezet. Je kunt kiezen uit cursussen direct gerelateerd aan je leerlingen, je lessen, je vakkennis, je eigen ontwikkeling en je overige werkzaamheden. De redactie zorgt ervoor dat de cursussen actueel zijn en het aanbod constant wordt uitgebreid.

Een abonnement afnemen

Zo simpel is het

 1. Klik op abonneren
  Je kunt je abonneren door op deze pagina het formulier in te vullen en digitaal te verzenden. Je krijgt direct een e-mail toegezonden. Onderteken het formulier en e-mail deze terug naar E-WISE (info@e-wise.nl)
 2. Je ontvangt een welkomstmail
  In deze e-mail vind je een code waarmee je je kunt inloggen. In ‘mijn account’ vind je vervolgens je certificaten en je gegevens.
 3. Kies een cursus uit het cursusoverzicht
  Je kunt kiezen uit cursussen direct gerelateerd aan je leerlingen, je lessen, je vakkennis, je eigen ontwikkeling en je overige werkzaamheden. Achter elke cursus staat aangegeven of ze vakinhoudelijk, vakdidactisch of pedagogisch zijn.
 4. Klik op start
  Je vindt eerst informatie over de cursus, de leerdoelen en de auteur. Je kan op ieder moment met de cursus stoppen. E-WISE onthoudt precies waar je gebleven bent zodat je de volgende keer met ‘hervat’ gewoon weer verder kunt gaan!
 5. Succes met nascholen!

De leeromgeving

Inhoudsopgave

De inhoudsopgave biedt in één oogopslag een duidelijk overzicht. Via de zogeheten metrolijn is de voortgang precies te zien. De groene titel toont de huidige positie. De groene lijn toont de voortgang. Het is mogelijk om in een cursus voor- of achteruit te gaan.

Studio

E-WISE beschikt over een professionele studio, voorzien van de laatste technische faciliteiten, waar de cursussen worden opgenomen.

Good to Know!

Hieronder vind je nog een aantal praktische tips:

Wil je tussentijds stoppen met de cursus?

Je kunt op ieder moment stoppen met de cursus. E-WISE onthoudt precies waar je gebleven bent zodat je de volgende keer gewoon weer gewoon daar verder kunt gaan!

Heb je zelf een suggestie voor een onderwerp voor een cursus?

E-WISE is blij met jouw suggesties. Je kunt een onderwerp dat je interessant vindt voor nascholing aangeven via de knop ‘Contact’ onderaan de pagina. De redactieraad zal jouw suggestie bekijken en beoordelen of dit onderwerp geschikt is voor E-WISE.