Samen met je team bouwen. Dat wíl je!

Tarieven Abonneer nu

Kwalitatief nascholen op maat

Nascholen doen we om het beste uit onszelf naar boven te halen. Het helpt ons om onze prestaties te verbeteren en om onze werkzaamheden beter te kunnen overzien. Maar waar de een graag meer wil weten over ADHD, wil de ander zich ontwikkelen op het gebied van executieve functies. Door de hoge werkdruk is er vaak te weinig tijd en geld beschikbaar om iedereen hierin tegemoet te komen.

E-WISE biedt hierin de oplossing! Met ons aanbod van ruim 80 cursussen kunnen de leerkrachten nu zelf hun onderwerpen uitkiezen en nascholen wanneer het hen uitkomt. In samenwerking met deskundige professionals, de beste in hun vakgebied is er een uniek online leerplatform ontwikkeld die zorgt voor een optimaal leerproces.

state-of-art-screen.png

Een team dat boven zichzelf uitgroeit

Door gebruik te maken van videofragmenten, tekstuele uitleg, praktijkvoorbeelden, praktische hand-outs, overzichten en activerende vragen halen we het beste uit de leerkracht naar boven. Doordat u met het Leermanagementsysteem (optioneel), online zicht heeft op de ontwikkeling van uw team, krijgt u meer dan ooit inzicht in hun wensen en behoeften. Zo kunt u samen aan de speerpunten van de school werken en een team creëren dat boven zichzelf uit groeit. 

Meer informatie Onze docenten

Ruim cursusaanbod

Een aanbod waar altijd iets te kiezen valt

De werkdruk is de afgelopen jaren flink toegenomen. De maatschappij stelt steeds weer nieuwe eisen aan het onderwijs. Met e-learning probeert E-WISE de docent hierin te ondersteunen door kwaliteit, tijdsefficiëntie en gepersonaliseerd leren te combineren.

 • De beste docenten
 • Vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen
 • Online inzicht op de ontwikkelingen van uw team 
 • Ruim 80 cursussen
 • Kennis waar leerkrachten meteen mee aan de slag kunnen

Cursusaanbod Tarieven

Gratis uitproberen

Dat wil je!

Ervaar nu de kwaliteit van ons aanbod zelf.

Aanmelden

Samen met je team bouwen. Dat wíl je!

Tarieven Afspraak maken

Wij helpen met de implementatie

Samen zorgen wij ervoor dat uw team optimaal gebruik maakt van het online nascholingspakket. Zo krijgt uw team bijvoorbeeld elke maand een nieuwsbrief waarin nieuwe cursussen en landelijke thema’s onder de aandacht worden gebracht.

Over E-WISE

Demonstratievideo Maak kennis met E-WISE

Ervaringen van onze gebruikers

 • Simone Stuiver
  Leerkracht OBS Apollo

  Ik heb het als zeer prettig ervaren om online een cursus te volgen. Zelf het tijdstip bepalen, wanneer het mij uitkwam en gewoon thuis. Wanneer de concentratie afnam stelde het programma mij in staat de informatie terug te lezen. De filmpjes tussendoor zijn erg professioneel en geven net even meer informatie over het gelezen onderwerp. Die afwisseling ervaar ik als zeer prettig.

 • Judith Visser
  Leerkracht Basisschool Jan Ligthart Borne

  E-WISE werkt voor mij aanstekelijk. “Een kind met autisme in de klas” gaf mij op een vlotte manier kennis die ik erg goed kon gebruiken! Inmiddels heb ik in een korte tijd 15 cursussen afgerond en certificaten behaald. Zowel voor kinderen uit mijn klas, kinderen op mijn school en voor het werken aan mijn eigen ontwikkeling is er een ruim aanbod en keuze aan cursussen die ik zeker ga doen! 

 • Petra Straver
  Directeur basisschool 't Oldhof

  Ik vind E-WISE een fantastisch middel om laagdrempelig en in eigen tijd bij te scholen. Dit is mogelijk door modules te volgen op onderwerpen die schoolbreed aangepakt worden, maar leerkrachten kunnen ook heel snel onderwerpen vinden die hen bezighouden in hun eigen praktijk. Bij de introductie werden de leerkrachten gelijk enthousiast over de onderwerpen die in de modules worden aangeboden.

 • Harrie Raanhuis
  Directeur basisschool 't iemnschelf

  E-WISE is een welkome aanvulling op het professionaliseringsaanbod. Sinds dit schooljaar werken we met E-WISE en de reacties zijn heel positief. E-WISE is een laagdrempelige en zeer toegankelijke manier om je te scholen. De leerstof is praktijkgericht en in een kort tijdsbestek heb je het gevoel al veel kennis te hebben vergaard. Na afloop van een cursus heb je direct alweer zin om een nieuwe cursus te starten.
   

 • Elise Zwijnenberg
  Leerkracht groep 6 basisschool 't Oldhof

  Toen ik de eerste cursus had afgerond, ben ik direct doorgegaan met de volgende cursus die me aansprak. Ik ben erg enthousiast over de aanpak van E-WISE en de mogelijkheden die het mij als leerkracht biedt.

 • Lideke van Riel-Oudejans
  Leerkracht / ICT coördinator OBS Liereland voor Daltononderwijs

  De nascholing van E-WISE biedt krachtige interessante onderwerpen op allerlei gebieden. Van tevoren is er een korte uitleg over de inhoud en de doelstellingen van de cursus. Je krijgt direct feedback op de gemaakte vragen en een certificaat bij voldoende punten. Ook krijg je na afloop een evaluatie van de cursus en krijg je snel reactie op je feedback / kritische punten. 
   

 • Peter Hulsen
  Directeur van Ouders & Onderwijs

  Voor E-WISE ontwikkelde ik een cursus over de samenwerking tussen mentor, leerling en ouders voor het voortgezet onderwijs. Mede door de ruimte die E-WISE bood, is de cursus goed afgestemd op de praktijk en bouwt deze voort op wetenschappelijke inzichten. E-WISE gaat voor kwaliteit en biedt cursussen die direct in het onderwijs toepasbaar zijn.