Online nascholing voor leraren

Najaarsactie

Je team de mogelijkheid bieden om zelf te bepalen waarin ze nascholen? E-WISE geeft schoolteams de kans om nu met 20 leraren te starten voor slechts € 3.999,- . Inclusief een gratis trajectbegeleider (t.w.v. € 450,-)! 

Trajectbegeleiding 

1. Kick-off van 1 uur
Gedurende het uur wordt je team enthousiast gemaakt voor online nascholing waarbij voornamelijk de intrinsieke motivatie wordt gestimuleerd. Je contactpersoon zal handvatten aanreiken voor het optimaal gebruik van het online nascholingspakket van E-WISE.

2. Eerste voortgangsgesprek en -evaluatie
Na 4 maanden komt een E-WISE opleidingsadviseur bij u op bezoek om het gebruik en de waarderingen te bespreken. Indien nodig worden er acties besproken om het gebruik onder uw team te vergroten.

3. Tweede evaluatiegesprek
Na 8 maanden volgt er een tweede evaluatiegesprek waarbij de resultaten van de acties uit het 1e gesprek worden besproken.

Is je team kleiner of groter dan 20 leraren? Aarzel dan niet en neem contact op met 030 – 26 44 100 of via info@e-wise.nl

Ja! Ik wil mijn team inschrijven

Met deze aanvraag geeft u toestemming per e-mail op de hoogte te worden gehouden. Meer informatie vindt u in het privacystatement.

Met E-WISE kan je nascholen waar en wanneer je dat wil. Al 50.000 cursisten gingen je voor.